Kjøp pyroteknikk gjennom NSABESTILLINGER MOTTAS FREM TIL FREDAG 4. MAI 2018 KL 23:59

Norsk Supporterallianse organiserer i samarbeid med Christiania Fyrverkericompagnie fellesinnkjøp av pyroteknikk til alle våre medlemsklubber. Vi har nødvendige importtillatelser for å kjøpe og importere pyroteknikken vi lister opp nedenfor:

Produkt

Produktnavn

Farger

Pris ink. MVA

bluss

Bluss i metall (60 sekunder)
Produktsertifisering

Rød, gul, grønn, hvit

75,- pr stk (50-pak)
90 per stk (løssalg)

bluss

Blinkere (90 sekunder)
Produktsertifisering

Hvit

13,- pr stk (50-pak)
15 per stk (løssalg)

bluss

Røyk
Produktsertifisering

Rød, grønn, gul, blå, hvit, lilla, orange, svart

50,- pr stk (50-pak)
60 pr stk (løssalg)

Alle produkter har shelf life (oppbevaringsholdbarhet) i 4 år fra produksjonsdato.

Kjøpsvilkår  • 1. NSAs medlemsklubber samt idrettslag som benytter pyroteknikk i tråd med norske retningslinjer kan kjøpe pyroteknikk av NSA/CFC. NSA/CFC vil ikke selge pyroteknikk til privatpersoner.

  • 2. Pyroteknikk må anvendes i tråd med den eksisterende, lovlige pyroordningen. Søknadsprosessen beskrives her. Om det blir en ulovlig fyring og det blir funnet en haug med artikler med NSA-merker på, blir det vanskelig for oss å importere noe mer. Da ødelegger man for alle.

  • 3. Vær fornuftig og ta deres naturlige del av ansvaret når dere søker om pyro. Evaluér dere frem til en passende skalering for deres tribune. Det er bedre å nå taket trinnvis enn å utsette en kampstart fordi man tok i for mye.

  • 4. Pyroteknikk bestilles og betales med tilsendt faktura på forhånd innen satt frist for at bestillingen skal være fullført.

  • 5. Bestillingspris gjelder produkter levert til CFCs ompakkingslager i Oslo, og vi legger opp til at de fleste Oslo-nære klubber kan hente sine produkter her. Vi kommer tilbake til nøyaktig tidspunkt. Annen innenlands levering avtales i hvert enkelt tilfelle og betales av kjøper.

  • 6. Vi legger opp til et kassesalg på 50 stk for å lette arbeidsmengden. Det er fortsatt mulig å bestille i løssalg, dog koster det litt mer fordi dette må pakkes om.

Øvrig info:NSAs inntjening: NSAs økonomiske fortjeneste i dette er noen kroner per produkt, samt at vår kommersielle partner CFC er nødt til å ha en viss inntjening for å kunne hjelpe oss med dette. Vi har strukket oss så langt vi kan for å gi supporterklubbene våre en rimelig pris, og samtidig sikre NSAs videre drift.

Innkjøpsbegrensninger: Alle produktene vi har importtillatelse for har et tak på antall vi kan ta inn i denne omgang. Det er førstemann til mølla dersom det er mange om beinet på noen produkter, men vi søker slik at vi antakelig vil ha god margin.

Garanti: NSA og CFC garanterer for at dere får kjøpt produkter som på kjøpstidspunkt er lovlig å importere og lovlig å bruke under godkjenning i Norge. Supporterklubbene må selv søke nødvendige instanser for tillatelse i forbindelse med kamper. NSA og CFC kan ikke gi noen garantier for om politi, brannvesen, klubb, anleggseier eller NFF vil godkjenne deres søknad.

BESTILL

© 2017 Norsk Supporterallianse